AQUA SERVICE ONTIJZERAARS – TOPKWALITEIT

Prijsofferte Ontvangen? – In 7 Sec.:

Stap 1 van 2

aqua service ontijzeraars ontijzeraar

.

.

.

Aqua Service Ontijzeraars & Waterontkalkers

Ontijzeraars Aqua-Service Waterbehandeling Grondwater OntijzerenAqua Service is één van de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingstoestellen, waaronder ontijzeraars en waterontkalkers, in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

Kort op de bal

Omdat we werken zonder tussenpersonen, kunnen we elke waterbehandelingsinstallatie, zoals ontijzeraars en waterverzachters, plaatsen en onderhouden aan de voordeligste voorwaarden. Ook bij technische interventies spelen we kort op de bal. Ons eigen netwerk van technische medewerkers bestrijkt immers het hele land.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Aqua Service waterontharders en ontijzeraars behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op ruim 50 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

Vergelijk waterontharders in de buurt.

waterontijzeraar grondwater aqua service

putwater ontijzeraar aqua service ontijzeraars

ontijzering grondwater met aqua service ontijzeraar

Aqua-Service Ontijzeraar | Ontijzering van grondwater

Clack Special Resin, ontkalken en ontijzeren

ontijzering grondwater met aqua service ontijzeraarAqua Service Systems verdeelt reeds geruime tijd deze ontijzeraar van Amerikaanse origine. De Clack Special Resin ontijzeraar zorgt door ionenuitwisseling in één beweging voor zowel ontharden als ontijzering én verwijderen van mangaan. Net als bij een klassieke ontijzeraar moet ook hier geregenereerd worden met een pekeloplossing.

Clack Special resin wordt bijna ontsluitend gebruikt als ontijzeraar bij putwater. En dit vraagt een desinfectie bij elke regeneratie. Daarom kan de ontijzeraar uitgerust worden met een speciale besturingsklep, voorzien van een chlorinator voor de desinfectie.

Toestellen die werken met Clack Special Resin vinden hun toepassing als ontijzeraar in privé-woningen maar ook in landbouwbedrijven, hotels, restaurants en industriële bedrijven die gebruik maken van putwater: een ontijzeraar is immers de beste manier om te zorgen voor goede ontijzering van grondwater of putwater.

Beschikbare volumes van ontijzeraars: van 28 tot 71 L voor huishoudelijk gebruik en van 71 tot 311 L voor commercieel gebruik.

Klassieke ontijzeraar | ontijzering van grondwater

Een klassieke ontijzeraar bestaat meestal uit een oxidatietoren en een filtertank. De grootte van de ontijzeraar wordt bepaald door het waterverbruik, de ijzergraad en de pH. Er wordt meestal gebruik gemaakt van ketels uit gegalvaniseerd staal, die voorzien zijn van een bijkomende opening op het tanklichaam.

De filtertank kan gevuld worden met één enkel filtermedium of met een mix. Voor de oxidatietoren kunnen eventueel doseerpompen geplaatst worden om de pH te verhogen of om het ijzer makkelijker te doen oxideren.

Kies voor de ontijzeraars van Aqua-Service: de beste keuze, de beste kwaliteit voor de ontijzering van grondwater.

Ontijzeraars Aqua Service

Ontijzeraar Aqua Service

ontijzering van grondwater met ontijzeraar